σε

Θεσσαλονίκη: Έκλεισαν σπίτι με airbnb για «κορωνοπάρτι» γενεθλίων – Συλλήψεις και πρόστιμα

Θεσσαλονίκη: Έκλεισαν σπίτι με airbnb για «κορωνοπάρτι» γενεθλίων – Συλλήψεις και πρόστιμα 7

Πρόστιμα 3.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε έναν άντρα και μία γυναίκα που μίσθωσαν διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να κάνουν πάρτι γενεθλίων, παρά τους περιορισμούς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το voria.gr, η αστυνομία δέχτηκε καταγγελία λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα για το πάρτι που φέρεται να διοργάνωσαν μια 52χρονη μητέρα και ο 23χρονος σύντροφος της κοπέλας που είχε γενέθλια, ο οποίος μίσθωσε και το διαμέρισμα. Σύμφωνα με την αστυνομία στους συλληφθέντες, ηλικίας 52 και 23 ετών αντίστοιχα, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 στον καθένα, αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Κατηγορούνται για παραβίαση των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς της πανδημίας. Στο παράνομο πάρτι συμμετείχαν συνολικά 11 άτομα, σε βάρος των οποίων επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ στον καθένα.

Θεσσαλονίκη: Έκλεισαν σπίτι με airbnb για «κορωνοπάρτι» γενεθλίων – Συλλήψεις και πρόστιμα 9Θεσσαλονίκη: Έκλεισαν σπίτι με airbnb για «κορωνοπάρτι» γενεθλίων – Συλλήψεις και πρόστιμα 10

Το αδιαχώρητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σημεία όπως η Εγνατία και η Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη γέμισαν από οικογένειες και ξεχωριστές παρέες κάθε ηλικίας. Φορώντας μάσκα και κρατώντας όσο γίνεται τις αποστάσεις, δεδομένης της πολυκοσμίας, έκαναν τα ψώνια τους, εκμεταλλευόμενοι και τις χειμερινές εκπτώσεις. Όπως τις προηγούμενες ημέρες, έτσι και σήμερα, Κυριακή (24.01.2021) την τιμητική τους έχουν οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ρούχων και προϊόντων τεχνολογίας, αναφέρει το Thesstoday. Ανοιχτά είναι και τα περισσότερα τοπικά καταστήματα, προσφέροντας εκπτώσεις έως 70%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κολχικίνη: Διευκρινίσεις από το υπουργείο Υγείας – Πώς, πότε και σε ποιους θα χορηγείται 24

Κολχικίνη: Διευκρινίσεις από το υπουργείο Υγείας – Πώς, πότε και σε ποιους θα χορηγείται

Οσία Ξένη: Ο βίος της και το έργο της 26

Οσία Ξένη: Ο βίος της και το έργο της