σε

Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Δωρεάν rapid tests στο δημαρχείο από κλιμάκια του ΕΟΔΥ

Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Δωρεάν rapid tests στο δημαρχείο από κλιμάκια του ΕΟΔΥ 5

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά θετικά στο αίτημα του Δήμου Αμπελοκήπων–Μενεμένης, για τη συνέχιση των δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) και πρόκειται να πραγματοποιήσει νέα διήμερη δράση σε διερχόμενους πολίτες (όχι μέσω αυτοκινήτου δηλαδή), σήμερα Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. στο Πάρκινγκ «Φιλίππου» (συμβολή οδών Μεγ. Αλεξάνδρου και Φιλιππουπόλεως, Αμπελόκηποι) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ).

Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Δωρεάν rapid tests στο δημαρχείο από κλιμάκια του ΕΟΔΥ 7Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Δωρεάν rapid tests στο δημαρχείο από κλιμάκια του ΕΟΔΥ 8

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη 17/2: Η «Μήδεια» επηρεάζει τη λειτουργία τους 22

Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη 17/2: Η «Μήδεια» επηρεάζει τη λειτουργία τους

Βεβαίωση μετακίνησης: Επεκτείνεται το μεταβατικό διάστημα των βεβαιώσεων λόγω κακοκαιρίας 24

Βεβαίωση μετακίνησης: Επεκτείνεται το μεταβατικό διάστημα των βεβαιώσεων λόγω κακοκαιρίας