σε

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη δραπέτης των φυλακών – Εξέτιε ποινή για σωματεμπορία

Έναν 52χρονο δραπέτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας Χαλκιδικής εντόπισαν και συνέλαβαν οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, εξέτιε ποινή 25ετούς κάθειρξης για σωματεμπορία από κοινού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε λάβει τον Οκτώβριο του 2019 ολιγοήμερη άδεια από το ανοιχτού τύπου κατάστημα όπου κρατείτο, την οποία όμως παραβίασε, καθώς δεν επέστρεψε, όπως όφειλε, ποτέ και έκτοτε εθεωρείτο δραπέτης.

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως είχε βρει καταφύγιο σε σπίτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου διέμενε παράνομα και κατόπιν καταγγελίας αστυνομικοί του τμήματος Λευκού Πύργου προχώρησαν στη σύλληψη του για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να προσκόμισε πλαστά στοιχεία ταυτότητας προκειμένου να παραπλανήσει τους αστυνομικούς, αλλά όταν υποβλήθηκε σε εξέταση δακτυλικών αποτυπωμάτων αποκαλύφθηκε ποιος πραγματικά ήταν. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε, επιπλέον, ότι εις βάρος του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των διωκτικών Αρχών της πατρίδας του για πράξεις που φέρεται να τέλεσε εκεί. Ο 52χρονος κρατείται και οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη δραπέτης των φυλακών – Εξέτιε ποινή για σωματεμπορία 7Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη δραπέτης των φυλακών – Εξέτιε ποινή για σωματεμπορία 8

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Επιταγές: Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητά τη διευθέτηση του ζητήματος

Ψηλορείτης: Εντοπίστηκε νεκρός ο ορειβάτης που αγνοούνταν 22

Ψηλορείτης: Εντοπίστηκε νεκρός ο ορειβάτης που αγνοούνταν