σε

Το απόλυτο tip για τέλειο μακιγιάζ που κάνει κάθε γυναίκα άνω των 40 να φαίνεται νεότερη από την ηλικία της

Το απόλυτο tip για τέλειο μακιγιάζ που κάνει κάθε γυναίκα άνω των 40 να φαίνεται νεότερη από την ηλικία της 7

Μυστικό για μακιγιάζ: Πολλές γυναίκες δίνουν βάση στην εξωτερική εμφάνισή τους. Για την ακρίβεια, αυτό κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Άλλωστε, αυτό δεν είναι κάτι κακό. Το αντίθετο μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς ένα λογικό επιχείρημα. Κάθε φορά που ένας άνθρωπος γνωρίζει ένα νέο πρόσωπο, ένα άγνωστο άτομο, εκείνο που κοιτάζει πρώτα είναι το παρουσιαστικό του. Γι’ αυτό λοιπόν οι περισσότερες γυναίκες σκέφτονται λογικά και μάλιστα εκείνες άνω των σαράντα ετών. Αναλυτικότερα:

Μυστικό για μακιγιάζ: Λεπτομέρειες για το τέλειο μακιγιάζ

Οι γυναίκες συνήθως μετά τα 40 (ίσως και από τα τριαντα και έπειτα) έρχονται αντιμέτωπες τα πρώτα σημάδια ωρίμανσης του προσώπου. Ειδικά οι ταλαιπωρημένες γυναίκες με σακούλες κάτω από τα μάτια και κύκλους, έχουν την ανάγκη για μεγαλύτερη κάλυψη των σημείων εκείνων στο πρόσωπο, που τις κάνουν να φαίνονται δέκα χρόνια μεγαλύτερες.

Υπάρχει λοιπόν ένα μυστικό για το μακιγιάζ που εξαφανίζει όλα τα ανεπιθύμητα σημάδια και τις σακούλες στο πρόσωπο και θα το δείτε στο παρακάτω βίντεο!

Το απόλυτο tip για τέλειο μακιγιάζ που κάνει κάθε γυναίκα άνω των 40 να φαίνεται νεότερη από την ηλικία της 9

Λοιπόν, άκου τι πρέπει να κάνεις. Αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου με επιτυχία, επανέρχεσαι στο σημείο αυτό με κίτρινης βάσης μέικ απ, το οποίο απλώνεις με ένα πινέλο. Το κίτρινο εξουδετερώνει όλες τις δυσχωμίες του δέρματος. Κατόπιν προσθέτεις ελαφρύ ρουζ. Voila!

Ακολουθεί σχετικό βίντεο, το οποίο σας δείχνει πως να πετύχετε το τέλειο μακιγιάζ:

Το απόλυτο tip για τέλειο μακιγιάζ που κάνει κάθε γυναίκα άνω των 40 να φαίνεται νεότερη από την ηλικία της 10Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News


    Αναφορά Δημοσίευσης

    Τι νομίζεις;

    Τόνος κονσέρβα: Η διατροφική αξία, η αλήθεια για τα οφέλη στην υγεία και οι κίνδυνοι στην κατανάλωσή του

    11 Καθημερινές συνήθειες που τόσα χρόνια κάνουν κακό στην υγεία μας και ήρθε η ώρα να τις αλλάξουμε 22

    11 Καθημερινές συνήθειες που τόσα χρόνια κάνουν κακό στην υγεία μας και ήρθε η ώρα να τις αλλάξουμε