σε

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»_Πρόσκληση στην Τελετή Παρουσίασης της Νέας Κινητής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»_Πρόσκληση στην Τελετή Παρουσίασης της Νέας Κινητής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών 5

9/4/2021

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου ΙΝΤΕRSYC II, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέλαβε την Νέα Κινητή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών, που εντάσσεται πλέον στο Ε.Κ.Α.Β. – Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας,  συνεισφέροντας στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με το πιο σύγχρονο ασθενοφόρο μεταφοράς νεογνών και  παιδιών. Η Νέα Κινητή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών αποτελεί πρότυπο για τη χώρα καθώς οι λειτουργικές και τεχνικές προδιαγραφές της επιτρέπουν τη διακομιδή σοβαρών περιστατικών παιδιών και νεογνών με προβλήματα υγείας και είναι πλήρως εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα ιατροτεχνολογικά μηχανήματα ενώ διαθέτει και την παροχή υπηρεσιών τηλεϊατρικής , ώστε να μπορεί ο γιατρός ή οι διασώστες της μονάδας να επικοινωνούν με το Νοσοκομείο, δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του νεογνού/παιδιού ανά πάσα στιγμή.

Σε συνέχεια όλων των παραπάνω, «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σας προσκαλεί  την Τρίτη 13 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ. στον ανοιχτό χώρο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης (δίπλα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου) , προκειμένου να παραστείτε στην Τελετή Παρουσίασης της Νέας Κινητής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Μεταξύ άλλων στην παρούσα εκδήλωση θα παρευρίσκονται ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. και  η Διευθύντρια Ε.Κ.Α.Β Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας & ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας & Θράκης, ενώ  ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΕΠ) του ΕΤΠΑ και του Ταμείου Συνοχής θα συμμετέχει μέσω live σύνδεσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19.

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Νεκρός από τα πυρά αγνώστων ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ 19

Νεκρός από τα πυρά αγνώστων ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ

ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου