σε

Το φαρμακερό ποστ της Έλενας Ακρίτα για την Νίκη Κεραμέως

Το φαρμακερό ποστ της Έλενας Ακρίτα για την Νίκη Κεραμέως 5

Η κατάρρευση του συστήματος τηλεκπαίδευσης από την πρώτη μέρα εφαρμογής του έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το twitter να παίρνει φωτιά. Το ζήτημα έχει γίνει αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης με την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι κάθε άλλο παρά έτοιμη ήταν, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει την παραίτηση της υπουργού Παιδείας.

Το γλέντι στο Twitter αλλά και το Facebook είχε αποδέκτες το υπουργείο αλλά και την υπουργό Νίκη Κεραμέως προσωπικά. Το κρασάρισμα της Webex όπως ήταν φυσικό δεν σταμάτησε μόνο τους μαθητές από το να μπουν και να παρακολουθήσουν τα online μαθήματά τους. Το ίδιο πρόβλημα είχαν και οι καθηγητές τους.

Το φαρμακερό ποστ της Έλενας Ακρίτα για την Νίκη Κεραμέως 7Το φαρμακερό ποστ της Έλενας Ακρίτα για την Νίκη Κεραμέως 8

Οι αντιδράσεις οξύνθηκαν μετά την απάντηση του υπουργείου για τεχνικό πρόβλημα και την διαβεβαίωση ότι δεν θα προσμετρηθούν οι απουσίες της πρώτης μέρας. Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε και αυτή το γεγονός με μια ανάρτηση με ευθείες βολές στην Νίκη Κεραμέως.

«Κεραμέως είσαι η καλύτερη υπουργός EVER», έγραψε η Έλενα Ακρίτα και τα σχόλια πήραν φωτιά με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν την αποτυχία του υπουργείου. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανήρτησε την ανακοίνωση μίας εκπαιδευτικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, υιοθετώντας προφανώς την άποψή της.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Via Cathy Andrinopoulou
«Δε θα βάλουμε απουσίες λέει ΜΑ ΔΕ ΜΠΗΚΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΒΑΖΕ. Κεραμέως είσαι η καλύτερη υπουργός EVER.». Το γλέντι στα σχόλια της ανάρτησης συνεχίστηκε από το ξεκίνημα της τηλεκπαίδευσης στην πρώτη ημέρα του lockdown χωρίς ανοιχτά Γυμνάσια και Λύκεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

5 λάθη που κάνουν αρκετοί γονείς και προκαλούν ψυχολογικά προβλήματα στα παιδιά τους 22

5 λάθη που κάνουν αρκετοί γονείς και προκαλούν ψυχολογικά προβλήματα στα παιδιά τους

Kamala Harris: Το μήνυμα πίσω από το total white look που επέλεξε για τον εορτασμό της νίκης 24

Kamala Harris: Το μήνυμα πίσω από το total white look που επέλεξε για τον εορτασμό της νίκης