σε

Το πρόγραμμα του «Exit Festival 2021» στη Σερβία

Το πρόγραμμα του «Exit Festival 2021» στη Σερβία 5

1/5/2021

Το Exit Festival είναι, επιτέλους, γεγονός! Ξεκίνησε η προπώληση για το μεγαλύτερο festival μουσικής που γιορτάζει φέτος 20 χρόνια δημιουργίας!

Το Exit Festival, ένα από τα πιο ιστορικά φεστιβάλ της Ευρώπης, σύμβολο της ελευθερίας της έκφρασης και της νεανικής ανάγκης για αλλαγή και εξέλιξη, γιορτάζει τα είκοσί του χρόνια μαζί με τα σημαντικότερα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Μετά την αναγκαστική παύση ενός έτους, αστέρια παγκοσμίου βεληνεκούς θα μας χαρίσουν ξανά, από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου, ένα εκπληκτικό πρόγραμμα με ρυθμό, συναίσθημα και ένταση!

«EXIT 2021»

Το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσουν όσοι τυχεροί βρεθούν στη Σερβία φέτος θα είναι μια μοναδική γιορτή της ζωής και της μετά covid εποχής. Η επιθυμία όλων, καλλιτεχνών και συντελεστών, είναι να αφήσουμε πίσω μας το 2020 με τα ακούσματα που λατρέψαμε.

Όλοι οι συμμετέχοντες στέλνουν τη θετική τους ενέργεια μέσω της μουσικής, μέσω ιστορικών στιγμών που θα μοιραστούν μαζί μας αλλά και μέσω μοναδικών συνεργασιών.
David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Honey Dijon είναι μερικά από τα ονόματα που ετοιμάζουν για το κοινό ένα αξέχαστο καλοκαίρι, ενώ θα ανακοινωθούν σύντομα και άλλα, πολλά ακόμα!

Να είστε εκεί!

Το EXIT FESTIVAL, ακολουθεί τις ανάγκες τις εποχής και τις ανάγκες μιας ολόκληρης γενιάς που ζει και αναπνέει με νότες!

Εισιτήρια και λεπτομέρειες θα βρείτε στο
https://www.viva.gr/tickets/music/petrovaradin-fortress/exit-festival-2021/

*Πληροφορίες και οδηγίες για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί στο φεστιβάλ, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα.

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

31st Annual Meeting of the Diabetic Neuropathy Study Group of the EASD 19

31st Annual Meeting of the Diabetic Neuropathy Study Group of the EASD

Δωρεάν rapid test την Τρίτη 4/5 στην Κεντρική Πύλη του Άλσους Βεΐκου 21

Δωρεάν rapid test την Τρίτη 4/5 στην Κεντρική Πύλη του Άλσους Βεΐκου