σε

Το βορειοελλαδικό κρασί πηγαίνει …Διαδίκτυο

Το βορειοελλαδικό κρασί πηγαίνει …Διαδίκτυο 7

30/1/2021

Σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου 2021, εν μέσω πανδημίας, η ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» προτείνει, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, σειρά διαδικτυακών δράσεων για τους φίλους του κρασιού, με κουίζ, ραδιοφωνικά ακούσματα, πληροφορίες για τον προστάτη των αμπελουργών ‘Αγιο Τρύφωνα, αλλά και τον Βαλεντίνο, webinars με «Μaster of Wine», live συνεντεύξεις οινοποιών και προσφορές κρασιού.

Πού; Στην ιστοσελίδα της, www.voroina.gr και με τις αντίστοιχες σελίδες voroina στο facebook και στο Instagram από 1ης Φεβρουαρίου.

Από το 2005 και κάθε χρόνο τέτοια εποχή, κοντά στην 1η Φεβρουαρίου -ημερομηνία που οι οινοποιοί γιορτάζουν τον προστάτη τους, ‘Αγιο Τρύφωνα- η «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» άνοιγε οινικά τη χρονιά με τη διοργάνωση της εκδήλωσης «ΒορΟινά» στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο αυτό, κάθε χρόνο πραγματοποιούνταν εκδηλώσεις οινογευσίας, masterclasses, γεγονότα «wine and dine», θεματικές γευσιγνωσίες και πολλά ακόμη γύρω από το επώνυμο κρασί και τα αμπελοοινικά αποστάγματα των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος.

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Δήμος Αθηναίων: Το Travel Trade Athens 21

Δήμος Αθηναίων: Το Travel Trade Athens

Διαδικτυακή συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης 23

Διαδικτυακή συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης