σε

Τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε έγκυος την ώρα που έτρωγε – Χλώμιασε ξαφνικά και κατέρρευσε

Τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε έγκυος την ώρα που έτρωγε – Χλώμιασε ξαφνικά και κατέρρευσε 9

Σοκαρισμένη είναι τοπική κοινωνία μετά τον θάνατο της νεαρής εγκύου η οποία πέθανε την ώρα που έτρωγε.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το eviathema, πρόκειται για 28χρονη μητέρα η οποία ξεψύχησε στο νοσοκομείο μαζί το μωρό που κυοφορούσε. Η άτυχη νεαρή, όπου διέμενε στην Αγία Ελεούσα της Χαλκίδας στην Εύβοια την ώρα που είχε κάτσει για φαγητό με την οικογένεια της στο τραπέζι, ήταν χλωμή και έχασε της αισθήσεις της.

Τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε έγκυος την ώρα που έτρωγε – Χλώμιασε ξαφνικά και κατέρρευσε 11Τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε έγκυος την ώρα που έτρωγε – Χλώμιασε ξαφνικά και κατέρρευσε 12

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε στην ΜΕΘ. Ωστόσο, αν και εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας η νεαρή έγκυος κοπέλα το μεσημέρι της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, δεν άντεξε και κατέληξε μαζί με το μωρό που έφερε στα σπλάχνα της.

Όπως αναφέρεται, δεν τα κατάφερε και σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότερο αίτιο είναι η πνευμονικό οίδημα. Να σημειωθεί πως η 28χρονη ήταν μητέρα ενός αγοριού ενώ ο πατέρας της κατάγεται από το Τραχήλι όπου επισκεπτόταν συχνά και η μητέρα της από τους Καθενούς.

Τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε έγκυος την ώρα που έτρωγε – Χλώμιασε ξαφνικά και κατέρρευσε 14Τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε έγκυος την ώρα που έτρωγε – Χλώμιασε ξαφνικά και κατέρρευσε 15

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Λουτράκι έγκλημα: Νέα στοιχεία για τις δολοφονίες – Ποιον υποπτεύονται οι Αρχές 29

Λουτράκι έγκλημα: Νέα στοιχεία για τις δολοφονίες – Ποιον υποπτεύονται οι Αρχές

Λαγός: Παρών τη Δευτέρα – Απειλές στο δικαστηριο 31

Λαγός: Παρών τη Δευτέρα – Απειλές στο δικαστηριο