σε

Τροχαίο στην Ακτή Μιαούλη: Λεωφορείο «καρφώθηκε» πάνω σε κολόνα

Τροχαίο στην Ακτή Μιαούλη: Λεωφορείο «καρφώθηκε» πάνω σε κολόνα 3

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης  24 Σεπτεμβρίου στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά. Τουριστικό λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε κολόνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Ο οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε στο όχημα, το οποίο υπέστη μεγάλες ζημιές.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος για να απεγκλωβίσουν τον άνδρα. Συγκεκριμένα στην επιχείρηση συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Τελικά, μετά από τρεις ώρες, η επιχείρηση απεγκλωβισμού είχε αίσιο τέλος. Τα στελέχη της Πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δεν υπάρχει ακόμα σαφής εικόνα για την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο φάνηκε ο άντρας να έχει τις αισθήσεις του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι διασώστες του χορήγησαν οξυγόνο. Ο δρόμος στην Ακτή Μιαούλη, μπροστά από τον Άγιο Σπυρίδωνα, είναι εν μέρει ανοιχτός, ωστόσο η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με δυσκολία από το ύψος της Ακτής Ποσειδώνος έως το ύψος της οδού Μπουμπουλίνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Σεισμός τώρα στη Λευκάδα 15

Σεισμός τώρα στη Λευκάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: «SOS» για τις ΜΕΘ στην Αττική – Ποιοι παράγοντες οδηγούν σε lockdown 17

Κορωνοϊός Ελλάδα: «SOS» για τις ΜΕΘ στην Αττική – Ποιοι παράγοντες οδηγούν σε lockdown