σε

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Σοβαρό ατύχημα με εγκλωβισμό γυναίκας

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Σοβαρό ατύχημα με εγκλωβισμό γυναίκας 5

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής χρειάστηκε για να απεγκλωβιστεί μια γυναίκα από όχημα που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη. Το GrTimes περιγράφει ως σοκαριστικό το συγκεκριμένο ατύχημα που έγινε το βράδυ της Δευτέρας επί της οδού Λαγκαδά 152.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο εκτινάχθηκε από την απέναντι μεριά του δρόμου, προσέκρουσε σε κολόνα και στη συνέχεια καρφώθηκε στα κολονάκια. Αποτέλεσμα ήταν να εγκλωβιστεί μία γυναίκα η οποία ήταν επιβάτιδα στο ένα όχημα, η οποία απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια και της Πυροσβεστικής. Η γυναίκα τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Υπάρχει επίσης ένας ακόμη τραυματίας, με πιο ελαφρά τραύματα. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα καθώς η κυκλοφορία στον συγκεκριμένο δρόμο της πόλης είναι ιδιαίτερα αυξημένη τόσο από οχήματα όσο και από πεζούς.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε το GrTimes

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Σοβαρό ατύχημα με εγκλωβισμό γυναίκας 7Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Σοβαρό ατύχημα με εγκλωβισμό γυναίκας 8Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Σοβαρό ατύχημα με εγκλωβισμό γυναίκας 10Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Σοβαρό ατύχημα με εγκλωβισμό γυναίκας 11

Δείτε βίντεο από το σημείο του ατυχήματος στη Θεσσαλονίκη

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Απαγωγή Μαρκέλλα: Η 33χρονη ρώτα μέσα από την φυλακή για την κατάσταση της 10χρονης 25

Απαγωγή Μαρκέλλα: Η 33χρονη ρώτα μέσα από την φυλακή για την κατάσταση της 10χρονης

Ψευτογιατρός: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με ασυνάρτητες διαγνώσεις και οδηγίες προς ανυποψίαστο ασθενή 27

Ψευτογιατρός: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με ασυνάρτητες διαγνώσεις και οδηγίες προς ανυποψίαστο ασθενή