σε

Βασιλακόπουλος: Μειοψηφία οι γιατροί – αρνητές του εμβολίου

Βασιλακόπουλος: Μειοψηφία οι γιατροί – αρνητές του εμβολίου 9

«Η λύση είναι μια, είναι μονόδρομος, είναι ο εμβολιασμός», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο» ανέφερε  εντωμεταξύ ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ όσον αφορά την περίπτωση της αναισθησιολόγου στην Θεσσαλονίκη που βρέθηκε θετική στον κορωνοιό και επιμένει πως δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί.

«Δυστυχώς υπάρχει κι ένα πολύ μικρό ποσοστό συναδέλφων μου, οι οποίοι ουσιαστικά αρνούνται την πραγματικότητα» είπε ενώ μεταξύ άλλων προέτρεψε τον κόσμο να μην ακούει τους, όπως τους χαρακτήρισε, τρελαμένους, ψεκασμένους αντιεμβολιαστές.

«Παραταύτα, θα ήθελα να παρακαλέσω τους συμπολίτες μας να βλέπουν την μεγάλη εικόνα. Η μεγάλη εικόνα είναι ό,τι περίπου το 85% των ιατρών έχουν εμβολιαστεί» συνέχισε τονίζοντας εκ νέου πως οι γιατροί-αρνητές του εμβολίου είναι μειοψηφία.

Βασιλακόπουλος: Μειοψηφία οι γιατροί – αρνητές του εμβολίου 11Βασιλακόπουλος: Μειοψηφία οι γιατροί – αρνητές του εμβολίου 12

«Άρα η μεγάλη πλειοψηφία των γιατρών πιστεύει στον εμβολιασμό κι έχει εμβολιαστεί», κατέληξε προσθέτοντας πως αντί να συζητάμε μόνο περί ατομικών δικαιωμάτων , να δούμε πότε τα ατομικά δικαιώματα, επηρεάζουν και τα δικαιώματα του συμπολίτη μας, τονίζοντας πως το γεγονός ότι χειρουργεία ασθενών έχουν «πάει πίσω» αυτή την στιγμή εξαιτίας του γεγονότος δεν είναι λίγο.

Όσον αφορά την πορεία των εμβολιασμών στην χώρα ο καθηγητής εξέφρασε την γνώμη πως το κράτος έχει δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα προγράμματα εμβολιασμού πανευρωπαικά και αυτό αναγνωρίζεται από τους ευρωπαίους επιστήμονες.

«Εάν εμείς δεν εκμεταλλευτούμε αυτήν την δυνατότητα που μας δίνει το κράτος, θα είμαστε και σαν λαός άξιοι της μοίρας μας», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Χανιά: Διεθνές βραβείο σε σερβιτόρο που έσωσε τουρίστα από πνιγμό 26

Χανιά: Διεθνές βραβείο σε σερβιτόρο που έσωσε τουρίστα από πνιγμό

Αγία Βαρβάρα: Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ τον θάνατο 64χρονης 28

Αγία Βαρβάρα: Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ τον θάνατο 64χρονης