σε

Βασίλισσα Ράνια: Με λευκό πουκάμισο στα γενέθλια του βασιλιά

Βασίλισσα Ράνια: Με λευκό πουκάμισο στα γενέθλια του βασιλιά 7

 

Με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της στις 30 Ιανουαρίου, την ίδια μέρα που έχει γεννηθεί και ο γιος τους πρίγκιπας Χασέμ, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας  δημοσίευσε μια νέα οικογενειακή φωτογραφία.

Στο πρώτο ποστ που ανέβασε στο Instagram η 50χρονη βασίλισσα, βλέπουμε τον γιο της μαζί με τον πατέρα του, σε τρυφερές στιγμές. «Μοιάζει αδύνατο να σας αγαπήσω και τους δυο περισσότερο, αλλά η κάθε μέρα με διαψεύδει. Χρόνια πολλά στους δυο».

Βασίλισσα Ράνια: Με λευκό πουκάμισο στα γενέθλια του βασιλιά 9

Βασίλισσα Ράνια: Με λευκό πουκάμισο στα γενέθλια του βασιλιά 10

Στο δεύτερο ποστ, η ίδια ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της που συμπλήρωσε τα 59 του χρόνια, ενώ και οι δύο κοιτάζουν τον φακό. «Εύχομαι ο κάθε χρόνος να σου φέρνει την ίδια γαλήνη που εκπέμπεις προς τον κόσμο. Χρόνια πολλά» έγραψε στη λεζάντα.

Σε αυτή τη φωτογραφία, η βασίλισσα φοράει ένα κομψό λευκό πουκάμισο με ζώνη από το ίδιο ύφασμα στη μέση, έχοντας συνδυάσει το σύνολο με κόκκινα σκουλαρίκια και λαμπερό μακιγιάζ.

Βασίλισσα Ράνια: Με λευκό πουκάμισο στα γενέθλια του βασιλιά 11

Η 50χρονη σήμερα Ράνια γνώρισε τον τότε πρίγκιπα της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄ σε ένα πάρτι τον Ιανουάριο του 1993. Ήταν μια χειμωνιάτικη βραδιά και εκείνη ήταν καλεσμένη σε φιλικό σπίτι. Εκεί ήταν καλεσμένος και ο πρίγκιπας Αμπντάλα, ο οποίος την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα.

Ο γάμος τους έγινε 4 μήνες αργότερα, στις 10 Ιουνίου του 1993. 

Η ίδια Ράνια έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της: «Δεν θυμάμαι ποτέ ως παιδί να ονειρεύτηκα να παντρευτώ έναν πρίγκιπα αλλά πάντα επιθυμούσα και ήλπιζα να παντρευτώ έναν ευμενή άνδρα που θα εκπλήρωνε τις προσδοκίες μου να είναι καλός σύζυγος και πατέρας. Όταν συνάντησα τον Αμπντάλα αναγνώρισα σ΄ αυτόν όλες αυτές τις αρετές και μάλιστα πολύ καλύτερες και ανώτερες από αυτές που επιθυμούσα να διαθέτει ο μέλλοντας σύζυγός μου.»

Το 2004 η βασίλισσα Ράνια κατέκτησε την δέκατη τρίτη θέση ως μία από τις εκατό πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. 

Βασίλισσα Ράνια: Με λευκό πουκάμισο στα γενέθλια του βασιλιά 12

Η Βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντάλα, έχουν τέσσερα παιδιά: Τον Διάδοχο του θρόνου Πρίγκιπα Χουσεΐν (γεννημένος 28 Ιουνίου 1994), την Πριγκίπισσα Ιμάν (γεννηθείσα στις 27 Σεπτεμβρίου 1996), την Πριγκίπισσα Σάλμα (γεν. 26 Σεπτεμβρίου 2000) και τον Πρίγκιπα Χασέμ (γεννηθείς στις 30 Ιανουαρίου 2005).

 Το πρώην δυναμικό στέλεχος της Apple και της Citybank και νυν βασίλισσα της Ιορδανίας είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στη χώρα της, ενώ αγωνίζεται για να βελτιώσει τη θέση της γυναίκας στη Μέση Ανατολή.

Βασίλισσα Ράνια: Με λευκό πουκάμισο στα γενέθλια του βασιλιά 13

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

govastileto.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

H H&M συνεργάζεται με την ποιήτρια Yrsa Daley-Ward για μια συλλογή αφιερωμένη στην αυτοεκτίμηση 26

H H&M συνεργάζεται με την ποιήτρια Yrsa Daley-Ward για μια συλλογή αφιερωμένη στην αυτοεκτίμηση

Η μεγάλη επιστροφή της baguette τσάντας από τα 90s 28

Η μεγάλη επιστροφή της baguette τσάντας από τα 90s