σε

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Στην ανακρίτρια σήμερα ο 38χρονος προπονητής

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Στην ανακρίτρια σήμερα ο 38χρονος προπονητής 7

Ενώπιον της 16ης ανακρίτριας οδηγήθηκε σήμερα (28/1) λίγο μετά τις 10:00 ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν τρέχοντας στο κτίριο 9 της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου θα απολογηθεί για όσα κατηγορείται.

Ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με την μόλις 11 ετών αθλήτρια ιστιοπλοΐας πριν από δέκα χρόνια και είναι αντιμέτωπος με ένα βαρύ κατηγορητήριο, που περιλαμβάνει βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου.

Αμετανόητος ο κατηγορούμενος έχει υποστηρίξει σε δηλώσεις του ότι ήξερε πως το κορίτσι ήταν μεγαλύτερης ηλικίας περίπου 14-15 ετών, ότι είχαν δεσμό και πως σκόπευε να παντρευτούν. Όμως τα όσα υποστηρίζει ο προπονητής διαψεύδει κατηγορηματικά η ενήλικη πλέον κοπέλα, περιγράφοντας στον εισαγγελέα ευθέως ότι έπεσε θύμα βιασμού. «Δεν υπήρχε καμία συναίνεση από την πλευρά μου. Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και θα καταστρέψει την οικογένειά μου, αν μιλούσα και αποκάλυπτα τι μου έκανε», είπε η αθλήτρια στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα το περασμένο Σάββατο. Μια κατάθεση που κράτησε τέσσερις ώρες και που οδήγησε αμέσως τις δικαστικές αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 38χρονου και την επόμενη ημέρα οι αστυνομικοί να τον εντοπίσουν στη Σάμο όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια και να του περάσουν χειροπέδες.

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Στην ανακρίτρια σήμερα ο 38χρονος προπονητής 9Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Στην ανακρίτρια σήμερα ο 38χρονος προπονητής 10

Τι αναμένεται να πει σήμερα ο προπονητής:

Η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο 38χρονος στο πλαίσιο της σημερινής απολογίας του, ο οποίος βαρύνεται με κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες, παραμένει ασαφής, αν και δεν μπορεί να αποκλίνει πολύ από τα όσα ο ίδιος έχει δηλώσει δημόσια. Ο συνήγορος υπεράσπισης Θ. Μαντάς σε γραπτή του δήλωση ανέφερε ότι «πρόκειται για μία υπόθεση με ευρύτερες διαστάσεις που έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην κοινή γνώμη. Η υπεράσπισή μας εστιάζει αυστηρά στα νομικά χαρακτηριστικά της πράξης που αποδίδεται στον κατηγορούμενο, όπως αυτά ρυθμίζονται στον Ποινικό Κώδικα».

Η αθλήτρια ιστιοπλοΐας, μέσω της δικηγόρου της Κλ.Παπαπαντολέων, δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στην ανάκριση. Συγκεκριμένα, ζήτησε να εξεταστεί ως μάρτυρας ένας άλλος προπονητής, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα η αθλήτρια να κληθεί από την ανακρίτρια να καταθέσει ξανά για όλα όσα έχει καταγγείλει σε βάρος του τότε προπονητή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Γιάννης Μπέζος: Δήλωση έκπληξη για τον Γιώργο Κιμούλη 24

Γιάννης Μπέζος: Δήλωση έκπληξη για τον Γιώργο Κιμούλη

Γώγος: «Επιστρέφουμε στο click away και κλείνουμε σχολεία αν αυξηθούν τα κρούσματα» 26

Γώγος: «Επιστρέφουμε στο click away και κλείνουμε σχολεία αν αυξηθούν τα κρούσματα»