σε

Βικτώρια Καρύδα: Αναγνώρισε τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή ξεσπώντας σε λυγμούς

Βικτώρια Καρύδα: Αναγνώρισε τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή ξεσπώντας σε λυγμούς 9

Σε λυγμούς ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα καταθέτοντας στη δίκη για τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα. Η Βικτώρια Καρύδα, βλέποντας μάλιστα τους δυο Βούλγαρους κατηγορούμενους -οι οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες- να συνομιλούν και να γελούν με φίλους τους που βρίσκονταν στο ακροατήριο είπε φανερά ενοχλημένη «ήθελα να ήξερα τι τους δίνει τόση χαρά».

Η μάρτυρας αναγνώρισε το πρόσωπο του ενός κατηγορουμένου τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του συζύγου της, ενώ όπως είπε δεν κατάλαβε ποτέ να φοβάται κάτι ο άνδρας της. «Με τον σύζυγο μου ήμασταν μαζί 10 χρόνια και είχαμε αποκτήσει δυο παιδάκια. Στην Αυστραλία είχε μάνδρα αυτοκινήτων και ασχολούνταν με ακίνητα. Στην Ελλάδα ασχολήθηκε με εταιρία σεκιούριτι. Εγώ δεν ήξερα πολλά πράγματα για τις δουλειές του, εννοώ όχι πολλές λεπτομέρειες. Την ημέρα που έγινε το κακό άνοιξε την δεύτερη επιχείρησή του» ανέφερε και πρόσθεσε «κυκλοφορούσαμε με μια βέσπα, χωρίς προστασία. Δεν είχαμε φόβο. Μόνο φύλαξη στο σπίτι μετά τις 10 το βράδυ για τους κλέφτες είχαμε. Αν υπήρχε κίνδυνος θα μου το έλεγε. Θα υπήρχε άνθρωπος να μας φυλάξει. Κυκλοφορούσε άνετα με τα παιδιά μας, δεν είχε όπλο».

Το μοντέλο περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν έμαθε σε επίδειξη μόδας για τη δολοφονία του συζύγου της.

«Ήμουν σε μια επίδειξη μόδας στις 31 Οκτωβρίου. Τις προηγούμενες ημέρες δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο. Την ημέρα εκείνη με ενημέρωσε ο κολλητός μου φίλος. Ήρθε στα καμαρίνια και μου είπε ότι κάτι έγινε, αλλά δεν μου είπε ακριβώς». Αναφερόμενη στον πρώτο κατηγορούμενο, τον οποίο όπως είπε «αναγνωρίζω από το βίντεο», η μάρτυρας υποστήριξε ότι ένας φίλος του συζύγου της τον είχε εντοπίσει την ημέρα της δολοφονικής επίθεσης, ενώ φέρεται να της αποκάλυψε ότι και το ίδιο το θύμα τον είχε παρατηρήσει να υπάρχει τις τελευταίες μέρες πάντα κάπου κοντά του.

Βικτώρια Καρύδα: Αναγνώρισε τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή ξεσπώντας σε λυγμούς 11Βικτώρια Καρύδα: Αναγνώρισε τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή ξεσπώντας σε λυγμούς 12

Στις επίμονες ερωτήσεις της έδρας σχετικά με το πώς αναγνωρίζει τον κατηγορούμενο από ένα σκοτεινό βίντεο, η μάρτυρας απάντησε: «Είμαι άνθρωπος της λεπτομέρειας. Βλέπω πράγματα που άλλοι δεν παρατηρούν. Έχει ίδιο σωματότυπο, είχε κοτσίδα και περπατάει με τον ίδιο τρόπο. Είδα τον τρόπο που περπατάει στο βίντεο και αντίστοιχο βίντεο από τα κανάλια στα δικαστήρια. Τρέχει με τον ίδιο τρόπο».

Στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε όσα είδε στο βίντεο από την κάμερα του σπιτιού τους.

«Βγήκε ο άνδρας μου, κοίταξε δεξιά και αριστερά και μπήκε στο αμάξι. Ένας πεζός ήρθε τρέχοντας, τον πυροβόλησε και έφυγε τρέχοντας και πάλι». Την αντίδραση της πολιτικής αγωγής και της ίδιας της Βικτώριας Καρύδα προκάλεσε ερώτηση της υπεράσπισης σχετικά με δημοσιεύματα στην Αυστραλία που ήθελαν τον Γιάννη Μάκρη μπλεγμένο σε παράνομες δραστηριότητες. «Ο άνδρας μου δεν είχε τίποτα όσο ήμασταν μαζί! Δεν τα ξέρω αυτά που λέτε» είπε η μάρτυρας και σχετικά με το μαχαίρι που βρέθηκε πάνω στο θύμα είπε: «Δεν ξέρω τίποτα. Μαχαιράκια σε μπρελόκ είχαμε στο σπίτι και τα παίρναμε στην παραλία». Σχολιάζοντας το τελευταίο μήνυμα που φέρεται να έστειλε το θύμα 20 δευτερόλεπτα πριν βγει από το σπίτι και έγραφε «να προσέχεις που πας και που μιλάς», η ίδια απάντησε πως δεν γνωρίζει για το μήνυμα ή τι μπορεί να εννοούσε.

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση [9/7/2020]: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί 26

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση [9/7/2020]: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Έχετε υψηλά τριγλυκερίδια; Αυτές είναι οι τροφές που καλό είναι να αποφεύγετε! 28

Έχετε υψηλά τριγλυκερίδια; Αυτές είναι οι τροφές που καλό είναι να αποφεύγετε!