σε

Virtual Ophthalmica Keratoconus Day

Virtual Ophthalmica Keratoconus Day 9

21/11/2020

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica διοργανώνει το «2nd (Virtual) Ophthalmica Keratoconus Day» την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 20:00.

Μέσα από κατάλληλα δομημένες επιστημονικές διαλέξεις, χρησιμοποιώντας το στοιχείο της διαδραστικότητας, μέλη της επιστημονικής μας ομάδας σε συνεργασία με αναγνωρισμένους ειδικούς οφθαλμίατρους από το εξωτερικό, όλοι τους αυθεντίες στην αντιμετώπιση του Κερατόκωνου, θα ενημερώσουν όχι μόνο ειδικούς και ειδικευόμενους οφθαλμίατρους, αλλά και επαγγελματίες υγείας άλλων ειδικοτήτων, για όλες τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από την οφθαλμική αυτή πάθηση, σε διαγνωστικό, θεραπευτικό και χειρουργικό – επεμβατικό επίπεδο.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικές ερωτήσεις και σχόλια στους εισηγητές με ειδικό μηχανισμό online chat, να ανταλλάξουν απόψεις για κλινικά περιστατικά υψηλού βαθμού δυσκολίας και να αυτοαξιολογήσουν τις γνώσεις τους μέσα από την σύγχρονη τεχνική του televoting (poll).

Στη διάρκεια του «2nd (Virtual) Ophthalmica Keratoconus Day», θα παρουσιαστεί για 1η φορά στην Ελλάδα, η διεθνής καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον κερατόκωνο «The Violet June», η οποία ξεκίνησε από τη Βραζιλία το 2018, με πρωτοβουλία του Renato Ambrósio Jr. MD, PhD, IORA.

Χορηγός του «2nd (Virtual) Ophthalmica Keratoconus Day» είναι η OPTO Hellas την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη.

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα πατήστε εδώ

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ 23

ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

Τρεις συνήθειες των “αγέραστων” γυναικών που τις κάνουν να δείχνουν πολύ νεότερες από την ηλικία τους 25

Τρεις συνήθειες των “αγέραστων” γυναικών που τις κάνουν να δείχνουν πολύ νεότερες από την ηλικία τους