σε

Women On Top Summer Camp 2021

Women On Top Summer Camp 2021 9

9/6/2021

Από τις 14 ως τις 18 Ιουνίου, το Women On Top Summer Camp έρχεται με 10 webinars και, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Konrad Adenauer Ελλάδος, της Ogilvy και της Kaizen Gaming, σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις 5 από αυτά εντελώς δωρεάν.

Το Summer Camp του Women On Top είναι μια σειρά από εργαστήρια επαγγελματικής (και όχι μόνο) ενδυνάμωσης, που σε βοηθάνε να φέρεις τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά και να διαχειριστείς τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου: να βρεις δουλειά, να αλλάξεις θέση, να κάνεις ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα, να αναπτύξεις δεξιότητες διαχείρισης των χρηματοοικονομικών σου, αλλά και της επιχείρησής σου, να διαπραγματεύεσαι αποτελεσματικά, να νιώσεις πιο δημιουργική από ποτέ.  

Για έκτη χρονιά φέτος, παίρνοντας έμπνευση από τις δεξιότητες και τα εργαλεία που εσείς μας είπατε ότι χρειάζεται να αναπτύξετε, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα από 2 webinars την ημέρα, που θα μας δώσουν, εκτός από πολύτιμα εργαλεία και την ευκαιρία να δικτυωθούμε και να αντλήσουμε έμπνευση, υποστήριξη και δύναμη από μία κοινότητα γυναικών που αναζητά το καλύτερο κάθε στιγμή.

Χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη  του Ιδρύματος Konrad Adenauer Ελλάδος, της Ogilvy και της Kaizen Gaming , μπορείς και φέτος να επιλέξεις μέχρι και 5 θεματικές -αυτές που σου χρειάζονται περισσότερο για να βρεις τη νέα σου δουλειά, να αναπτύξεις το οικονομικό πλάνο της επιχείρησής σου, να δικτυωθείς αποτελεσματικά, να απαντάς σε δύσκολες ερωτήσεις για την ισότητα- και να τις παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν από το σπίτι.

Μη διστάσεις να επιλέξεις τώρα τις μέρες και τις ώρες που σε βολεύουν: δίνοντας στον εαυτό σου το μήνυμα ότι είσαι αποφασισμένη να κάνεις την αλλαγή, σε συνδυασμό με το ότι βρίσκεσαι καθημερινά ανάμεσα σε γυναίκες που έχουν αντίστοιχους στόχους, όνειρα και ανάγκες με σένα, κερδίζεις τελικά μια εμπειρία μεταμόρφωσης.

Αν στην πορεία αλλάξει κάτι στη διαθεσιμότητά σου όμως, μην ξεχάσεις να ακυρώσεις την εγγραφή σου για να δώσεις την ευκαιρία σε μια άλλη γυναίκα να είναι μαζί μας.

Μπορείς να διαβάσεις εδώ περισσότερα για το αναλυτικό πρόγραμμα της εβδομάδας, καθώς και τις εντυπώσεις μερικών από τις 250 γυναίκες που έζησαν την εμπειρία των προηγούμενων Summer Camps του Women On Top.

Πληροφορίες

Πότε: Δευτέρα 14/6 έως Παρασκευή 18/6, 10.00-12.00 και 17.00-19.00 καθημερινά

Πού: Online, με εγγραφή εδώ.

Περισσότερες Πληροφορίες

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

2ο Διεθνές e-Συνέδριο Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. 22

2ο Διεθνές e-Συνέδριο Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Σερβίς στον Μυλοπότα και το IOS OPEN BEACH VOLLEYBALL 2021 24

Σερβίς στον Μυλοπότα και το IOS OPEN BEACH VOLLEYBALL 2021