σε

Υπόθεση Βαλυράκη: Χτυπήθηκε και από άλλα όργανα εκτός από την προπέλα

Υπόθεση Βαλυράκη: Χτυπήθηκε και από άλλα όργανα εκτός από την προπέλα 7

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, σύμφωνα με νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή, ο Σήφης Βαλυράκης φέρεται να χτυπήθηκε και από άλλα όργανα τα οποία του προκάλεσαν κακώσεις.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του protothema.gr, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, «αν δεχθούμε οτι οι δυο από τις κακώσεις του προσώπου έχουν προκληθεί απο προπέλα σκάφους, τότε απομένει να βρεθούν τα λοιπά όργανα με τα οποία έχουν προκληθεί οι λοιπές κακώσεις. Σε περίπτωση που προκύψουν ενδείξεις των οργάνων αυτών, θα γινει συμπληρωματική έκθεση με τη σχετική αξιολόγηση».

Υπόθεση Βαλυράκη
Υπόθεση Βαλυράκη

Υπόθεση Βαλυράκη:

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας του θανόντος υπουργού κάνουν λόγο για ανατροπή στην υπόθεση και μιλούν για εγκληματική ενέργεια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι την οικογένεια πλαισιώνουν ένα team ειδικών, καθώς το κομμάτι των ηλεκτρονικών ιχνών και πειστηρίων τρέχει «μάγος των ηλεκτρονικών» στρατηγός Μανώλης Σφακιανάκης πρόεδρος του CSII, ενώ το νομικό σκέλος ο δικηγόρος κ. Γιάννης Παγουρόπουλος και Μανώλης Φωτάκης. Υπενθυμίζεται πως ο Σήφης Βαλυράκης, βρέθηκε νεκρός από το Λιμενικό την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας. Ο Σήφης Βαλυράκης είχε βγει ανοιχτά με το σκάφος του το μεσημέρι της Κυριακής. Αργότερα και καθώς τα ίχνη του χάθηκαν, η σύζυγός του ενημέρωσε τις λιμενικές αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κρούσματα σήμερα 30/3: 4.340 νέες λοιμώξεις 20

Κρούσματα σήμερα 30/3: 4.340 νέες λοιμώξεις

Κορωνοϊός: Θάνατος 65χρονης στο Ίλιον μισή ώρα μετά το εμβόλιο 22

Κορωνοϊός: Θάνατος 65χρονης στο Ίλιον μισή ώρα μετά το εμβόλιο